Sisteme de sufe ,dispozitive de ridicare Total Race

Romania, Sibiu, Sibiu
Publicat acum 2 luni
ID #834
1 - 1 din 6
1 EUR
Conditie: Nou
Tranzactie: Vand
Sisteme de sufe ,dispozitive de ridicare Total Race
Romania, Sibiu, Sibiu,
Publicat acum 2 luni

Descriere

Total Race Romania va ofera : chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare ,chingi circulare negre pentru scene , teatru , sufe de ridicare textile, chingi speciale pt tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite , dispozitive de chingi de ridicare, chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1, chingi productie Olanda, chingi cu tonaj pana la 200 tone,dispozitive din chingi de ridicare,ridicare profesionala, chinga techlon, chinga Dyneema, , chingi cu livrare din stoc, chingi cu lungimi la comanda, chingi de ridicare cu urechi pentru hale industriale, chingi de ridicare europaleti, chingi de ridicare pentru macarale , chingi de ridicare pentru utilaje constructii, chingi de ridicare pentru butoaie.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro/www.echingi.com

Informatii

Site Web: www.echingi.ro

 

Trimite mesaj

  Seller's picture
  Particular
  Inregistrat in data de 11. Dec 2017

  1 EUR
  Trimite mesaj 072830xxxx

  Informatii utilizator

  Locatie anunt

  Romania, Sibiu, Sibiu