Despre

Termeni & Conditii

 

1. Probazar.ro este un site web de mica publicitate din regiunea ta. Fa-ti cont si depui cate anunturi gratuite doresti, daca ai uitat sa adaugi ceva in anuntul tau il poti modifica pe urma din contul tau de utilizator.

 

2. Probazar.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea anunturilor sau au utilizatorilor. Fii foarte atent cand tranzactionezi. Daca ti se pare prea frumos sa fie adevarat, atunci inseamna ca asa este.

 

3. Nu trimite bani prin Western Union, Money Gram, PayPal sau alte servicii de plata prin internet. Foloseste curieratului rapid cu plata ramburs si specifica celui care trimite produsul ca doresti sa-l poti verifica la primire inainte sa-l platesti, fii istet!

 

4. Nu incurajam pedofilia, pornografia, vanzarea de copii, sau orice anunt ce are legatura cu aceste teme. Daca un anunt este raportat de catre trei utilizatori ca fiind inapropriat acesta va fii sters fara preaviz.

 

5. Probazar.ro isi rezerva dreptul de a nu a divulga nici o informatie unei terte persoane, despre utilizatorii care folosesc Probazar.ro

 

6. Postarea unui anunt gratuit pe Probazar.ro implica acceptarea automata de catre utilizator a termenilor si conditiilor impuse de Probazar.ro